Aanbieding: Zeeen van Recht


Bestel ‘Zeeen van recht’ & krijg ‘Tevoorschijn’ samen voor 25,- !

Als schrijver heb ik mogen meewerken aan de plaat ‘Zeeen van Recht’. Dat was voor mij een ingrijpende ervaring en heeft mijn denken over het Koninkrijk van God en gerechtigheid flink veranderd. Ik ben erg enthousiast over dit project en daarom kan ik je de 2 cd’s samen aanbieden voor 25 euro (ex verzendkosten).

Bestel nu door via iDEAL bestel knop.
Stuur je actie door naar vrienden en kennissen, huisgenoten, collega’s en kerkgenoten!

Ik hoop je zo in contact te brengen met iets moois!
Deel deze deal met anderen als je wilt.

BESTEL HIER

Zie hier de booklet van ’tevoorschijn’.

more insights

Moe van dat protest-gedoe

Jaap, je bent nog al moe he van dat al #GaTerug protest-gedoe?
Ik vind het vooral een grappig stuk. Wil wel even reageren om wat nuance aan te brengen. De cynische ondertoon in mijn blog heb je denk ik niet gevoeld? 😀
Dan maar even uitleggen: Pak aan!

Read more >