...

Soul Survivor Minifestival

Geplaatst door: In: van alles 17 nov 2008 Reacties: 2 Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,


foto: Nando Kastelijn | www.blocknotes.nl

Het was een hele tour om in Emmen te komen, nog ff mac-en, afslagen missen, heel ff spookrijden en routeloos rijden zorgden ervoor dat we bij aankomst meteen moesten spelen. Inpluggen en gaan dus. Maar het was zo gaaf om te doen, de sfeer was erg goed op t festival. Fijn om er weer eens te zijn en wat een genadig publiek.
We speelden 5 liedjes, in een iets andere bezetting. Michiel Berk viel in voor onze bassist en dat heeft iet perfect gedaan. Bedankt Michiel. Heerlijk om muziek te maken met zo’n band, het voelde alsof ik thuis zat, zo vrij voelde ik me. Maar gelukkig met een heleboel luisteraars. Het was een mooie avond, Timon en Michiel zetten een mooi concert neer met knettermooie liedjes!

Ik heb nu al weer zin in de optredens in Rotterdam en utrecht!

groet’n Roald

Reacties: 2

 1. Geplaatst door Rick 08 dec 2008 at 13:50

  Jullie optreden op Soul Survivor Mini-festival was echt super gaaf. Ik was diep geraakt door de woorden van de liederen . Heel gaaf. God gebruikt jullie echt op een hele bijzondere manier. Hebben jullie ook een CD of mp3tjes van jullie muziek? Dat lied over Nederland was ook echt heel tof.

  Be blessed!
  Rick

 2. Geplaatst door roald 08 dec 2008 at 15:36

  Thnx Rick!

  We willen heel graag een album maken, dat gaat ook zeker gebeuren. Als t zover is laat ik het weten.
  Er staan nu 2 mp3tjes online, en wat filmpjes op youtube. Zodra er meer is komt het op de site… houd http://www.roald.tv in de gaten! 😀

  Roald

Sorry, reageren kan op dit moment niet.

Related Posts