...
Posted by: In: 31 jan 2015 0 comments

Kerk binnenste buiten

Kerk binnenstebuiten is een bijbelstudieboek voor huiskringen, kerken en andere betrokken christenen. Voor christenen die uitgedaagd willen worden om het Koninkrijk van God in hun straat/wijk gestalte te geven.

Er zijn al veel boeken geschreven over de naar buiten gerichte kerk. Wat we nodig hebben is niet nog meer theorie, maar een plek om in het klein te oefenen wat we in het groot willen terugzien. Kerk binnenstebuiten is een spel dat je speelt met je kring of je vriendengroep. Laat je door de Bijbel en de liedjes van singer-songwriter Roald Schaap inspireren over hoe je je geloof in de buitenwereld kunt laten aanscherpen. Stel elkaar op de proef met de tien verrassingsopdrachten die je elkaar doordeweeks geeft en ervaar een nieuwe dimensie van je geloof. In deze spannende en unieke spelervaringen worden de ideeën en visies gevormd voor een nieuwe generatie kerk. Jouw geloof is relevant voor je omgeving! Wat zit er in Kerk binnenstebuiten? – 10 inspirerende songs van Roald; – 10 columns om over in gesprek te gaan; – 10 beproevingen waarmee je elkaar doordeweeks uitdaagt.

We hoeven niet feller te schijnen, we moeten alleen het kleine beetje licht dat we hebben naar donkerdere plekken brengen. –  Roald Schaap in zijn boek Kerk binnenstebuiten.

Koop boek + spel + cd !


Uitleg spel:

Het boek bestaat uit 10 levels. Het spelbord zit in het boek meegedrukt. De cd wordt met het boek meegeleverd. 

Om het spel te spelen deel je de groep in koppels. Elk koppel geeft elkaar doordeweeks opdrachten uit het boek. De spelopdrachten staan op z’n kop erin, zodat je ze niet meteen kan lezen, en alleen de opdrachten leest die jij weggeeft aan de ander. Je weet dus niet welke opdrachten jezelf krijgt van de ander.
Zo daag je elkaar uit om verder te komen.

Het boek is full-color gedrukt op verdikt roman-druk. Met prachtige ontwerpen van Kitemedia.nl

Inhoud boek:

 • Inleiding + uitleg spel
 • Level 10: Kerk in de shit – hoe kunnen we zout en licht zijn & waarom?
 • Level 9: Bomen in de kerk  – Over hoe we elkaar en anderen veroordelen.
 • Level 8: Virus – Over hoe het Koninkrijk van God besmettelijk kan zijn
 • Level 7: Hout & Steen – Ging Jezus naar de kerk? Over de veilige kerkmuren waar we achter schuilen.
 • Level 6: Mozaiek –  Hoe we een stukje van God missen als we anderen buitensluiten
 • Level 5: Maak ons hart onrustig – Durven we ons laten raken door de pijn van anderen?
 • Level 4: Klein is het nieuwe groot – Jezus woorden over tieners zet ons leven op z’n kop!
 • Level 3: Onnavolgbaar – Durven we Jezus te volgen als het gaat om de spullen die we kopen?
 • Level 2: Verspil je krachten niet – Geef meer feestjes in je leven. Maar wie nodig je uit?
 • Level 1: Gelukkig wel – De legendarische Bergrede van Jezus, maar dan in gewone woorden.
Posted by: In: 10 mrt 2013 0 comments

Het derde album is uit! cover_Hout_en_SteenDit album is een verzameling van 10 protestliederen richting de kerk. Laat je een spiegel voorhouden met deze scherpe songs

Koop!

Vanuit deze liederen heeft Roald een boek geschreven ‘Kerk Binnenstebuiten’ dat samen met de cd een spannend spel vormt. Durf jij de veilige christelijke omgeving te verlaten en de uitdaging aan te gaan? Speel het spel met je vrienden of met je kerk!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees verder…

Posted by: In: 03 jan 2013 0 comments


Wat gebeurt er als je intense singer/songwriter liedjes van ‘Tevoorschijn’ laat remixen door 12 verschillende artiesten? Recycled is een dansplaat met daaorp verschillende stijlen, van eighties disco, dubstep, progressive house,  etc.

Koop Recycled | 9,95

 

 

 

 

 

 

 


 

Lees verder…

Posted by: In: 09 apr 2010 0 comments

De nummers op Tevoorschijn zijn ontstaan tussen 2006 en 2009, naar aanleiding van een moeilijke periode waar Roald doorheen ging. Hij is daarover gaan schrijven, in eerste instantie in dagboekvorm, maar naarmate de liedjes vorderden, merkte hij dat er pareltjes tussen zaten. Het nummer Schitterend werd geplaatst op het Soul Survivor album ‘LEEF’ uit 2008, nadat Roald anderhalf jaar aan het nummer werkte. In 2008 en 2009 namen collega-schrijvers Timon en Michiel Roald mee als hun voorprogramma. In die periode is Roald zijn liedjes geschikt gaan maken voor een album.

Release: april 2010 

 

Koop