...

Mannetje van de radio

Geplaatst door: In: van alles 22 feb 2010 Reacties: 1 Tags: , , , , , ,

Ik werd uitgenodigd door Filemon Peroti om wat op de radio (www.gtime.nl) te vertellen over mn nieuwe album. Mn eerste keer!

Daar aangekomen zat Nicole Bus al achter de mic en kon ik op de lounche stoel ff apies kijken. Wat heeft zij trouwens een geweldige stem!
Om 20:00 uur was ik aan de beurt. Ik had Arjan meegenomen om me t begeleiden op gitaar.

Filemon zat daar met z’n vrolijke gezicht te presenteren en vlak voor 20u gooiden ze de hele planning om. Gekkenhuis. Er werd ff wat gegoocheld met interviews bij elkaar doen en wat liedjes schuiven etc. Gelukkig hoefde ik me alleen bezig te houden met kletsen en zingen. Het interview begon en dan zit je daar een beetje je best te doen. Maargoed, hoe doe je dat, je best doen? Ik vond t wel enorm wennen om zo snel te reageren en adrem te zijn. Ergens rond t tweede interview gaven ze seintjes dat de tijd bijna op was en zat ik midden in een lang-antwoord-nadenk-moment, tja. Er werd ook wat gefilmd dus dat zal binnenkort wel op youtube komen (voor als je je verveelt).
De sfeer was iig erg rumoerig en daardoor ook gezellig. Gelukkig waren er ook wat bekenden. Erik-Jan van Dorp kwam ff langswippen en er waren wat twitteraars aant meekijken met m’n live-twitter-stream, ik stond er nog niet alleen voor dus.
Ik heb 2 nummers gespeeld, gratis en voor niets en Voorzichtig. De audio linkjes krijg ik binnenkort van Filemon, dus nog ff geduld.

Kortom, t was weer ff in ’t diepe, maar had mn zwembandjes om en de overkant gehaald. De volgende keer kan ik misschien naast t overleven ook wat zinnigs proberen te zeggen.

Nu snel verder met mn administratie van de voorverkoop bijwerken, want… ik wil jullie zilveren plakken graag zo snel mogelijk op de post doen!

Wordt vervolgd!

Reacties: 1

 1. Geplaatst door Thomas Siepelinga 22 feb 2010 at 17:08

  Het ging goed hoowr;)

  waren best wel goeie antwoorden..
  maar het was wel ff stressen ja dat fillie mijn schema opeens omgooide:S

  agja, het is toch goed gekomen;)

  groetjes!

Sorry, reageren kan op dit moment niet.

Related Posts