...

Dichterbij dan ooit

Geplaatst door: In: van alles 14 dec 2009 Reacties: 5 Tags: , , , , , , , , , , ,

Ja, we komen steeds dichterbij het eindproduct. Al vanaf de zomer zijn we bezig met het album en stap voor stap krijgt het meer vorm. Deze laatste weken staan in het teken van vocals inzingen, violen/cello opnemen, nog wat akoestische gitaarpartijtjes opnemen en nog een nummer helemaal live opnemen. Al met al wordt het een album met veel verschillende songs.

De vorige maand was ik ieder weekend druk met optredens in het voorprogramma van Timon en Michiel en hebben we in 5 plaatsen gespeeld. Ik heb enorm genoten van die momenten, elke keer baalde ik weer dat we weer moesten stoppen, ik had t net lekker te pakken. Maargoed, dat hoort erbij als je support-act bent.
Nu zijn we bezig na te denken over een eigen ROALD & band tour in 2010. Natuurlijk om de plaat te promoten, maar ook omdat we graag deze songs hun werk willen laten doen. Er zijn al wat contacten met grote festivals en evenementen. Daaromheen hopen we een aantal mooie plekken in het land te vinden waar we kunnen spelen. Wordt vervolgd …

De afgelopen maand hebben velen de cd al in de voorverkoop besteld. Dat kan nog tot 31 december 2009 voor de kortingsprijs van 14 euro 50. Daarna krijgt het album de normale winkelprijs. Wil je korting? bestel hem nu!

Als je het leuk vindt kun je deze week ook af en toe meekijken in de studio hoe de laatste opnames gedaan worden. Tot nu toe uiteenlopende reactie op de live-video: Sommigen vinden het enorm grappig, anderen saai, en toch hebben heel wat mensen stiekem mee gekeken. Hoe dan ook, oordeel zelf.
Houdt mijn twitter in de gaten. Daar kun je volgen wanneer er live uitgezonden wordt.

Ondertusse is Erik Dost druk bezig met het maken van de remix van Schitterend. Deze is bijna klaar en ik kan je al wel vertellen dat het een heel lekker liedje wordt! Ben je benieuwd?
Meldt je aan voor de gratis download en je krijgt hem in je mailbox!

Ik heb al weer zin om t volgende berichtje op mn site te schrijven, die zal dan hooooogstwaarschijnlijk gaan over een zilver rond schijfje!

Tot snel!

Roald

Reacties: 5

 1. Geplaatst door Mark 14 dec 2009 at 14:00

  Dude! You rock!! 🙂

 2. Geplaatst door Izaäk 15 dec 2009 at 14:31

  Mja.. ik dacht ook al toen in Utrecht: ah nee hè, gaan die T&M nú al spelen?!

  Jeej, Roald-tour!!!

 3. Geplaatst door Paul 15 dec 2009 at 16:37

  Super hoe je ons van alles laat meegenieten! Vraag me opnieuw af of er nu al een meeting gepland staat. Zin om onze bieravond voort te zetten!

  Suc6!
  Paul

 4. Geplaatst door admin 16 dec 2009 at 16:24

  Eej paul, dat biertje wordt n koffie, ergens begin januari!

  Roald

 5. Geplaatst door Randy Dubois 12 feb 2010 at 16:52

  He Roald,

  Mij ken je (nog) niet maar mijn dochter wel die staat namelijk in je cd boekje bij Lieveling (en dat is ze!) Hoorde je muziek via Bright Schitterend = mooi nummer! Wie weet gaan we je eens live ontmoeten en horen.
  groet!

  Randy
  http://www.troyworld.net
  myspace.com/troyworld2

Sorry, reageren kan op dit moment niet.

Related Posts