...

Via skype in de studio

Geplaatst door: In: van alles 29 okt 2009 Reacties: 0 Tags: , , , , , , , , ,

artworkGisteren heb ik ff via skype meekgekeken hoe Arjan, Gert en Eljakim lkkr bezig zijn met de gitaar dubs.

Afgelopen week hadden we de opname week in de studio. Nu zijn de jongens van Roomservice Music hard bezig om de gitaar partijen op te nemen. Ik kon er deze week niet bij zijn, maar gaaf om te zien wat ze allemaal daar kunnen. Gisteren kon ik ff met de webcam meekijken hoe ze aan het nummer ‘gratis en voor niets’ werkten.
Wat me opviel is dat ze bijzonder veel oog voor detail hebben. Ik zou allang verder gegaan zijn, maar Arjan en Eljakim kunnen rustig een uur bezig zijn met het bepalen van de sound. En wat is het heerlijk om te merken als anderen je liedje naar een hoger plan tillen met hele mooie gitaarloopjes.

Ik sta echt te popelen om jullie zo snel mogelijk wat te laten horen. Maar er komt nog een traject waarin we extra vleugel/piano partijen opnemen, en daarna worden er nog strijkers toegevoegd. Kortom, ik moet jullie nog even in spanning houden.

Wil je alvast wat horen, kom dan volgende week naar Rotterdam (vrijdag 6 nov) of utrecht (zaterdag 7 nov) dan spelen we in het voorprogramma van Timon en Michiel.
Via www.interticket.nl kun je nu nog kaartjes bestellen.

Groet’n Roald

Sorry, reageren kan op dit moment niet.

Related Posts