...

Aanbieding: Zeeen van Recht

Geplaatst door: In: van alles 07 May 2011 Reacties: 0 Tags: , , , ,


Bestel ‘Zeeen van recht’ & krijg ‘Tevoorschijn’ samen voor 25,- !

Als schrijver heb ik mogen meewerken aan de plaat ‘Zeeen van Recht’. Dat was voor mij een ingrijpende ervaring en heeft mijn denken over het Koninkrijk van God en gerechtigheid flink veranderd. Ik ben erg enthousiast over dit project en daarom kan ik je de 2 cd’s samen aanbieden voor 25 euro (ex verzendkosten).

Bestel nu door via iDEAL bestel knop.
Stuur je actie door naar vrienden en kennissen, huisgenoten, collega’s en kerkgenoten!

Ik hoop je zo in contact te brengen met iets moois!
Deel deze deal met anderen als je wilt.

BESTEL HIER

Zie hier de booklet van ‘tevoorschijn’.

Laat een berichtje achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts